Matricelf

עיצוב מצגת ביוטק למשקיעים

עיצוב מצגת ביוטק למשקיעים – Matricelf

בפרויקט זה עיצבנו מצגת למשקיעים עבור חברת הביוטק Matricelf, העוסקת ברפואה רגנרטיבית פורצת דרך. מטרת המצגת הייתה להציג את חזון החברה, הטכנולוגיה הייחודית שלה ואת הפוטנציאל הכלכלי והקליני האדיר שהיא מביאה לעולם.

בחרתי בקו עיצוב נקי, חדשני ומקצועי שמשקף את תחום הפעילות המתקדם של החברה. השימוש בצבעים מדויקים, אייקונים מינימליסטיים, וקומפוזיציה מודרנית מסייע להעביר מסרים מורכבים בצורה נגישה ובהירה – גם לקהל שאינו מדעי.

העיצוב מדגיש את הסיפור האנושי שמאחורי הטכנולוגיה – ריפוי פציעות עמוד שדרה, הדפסת איברים בתלת־ממד, ושיפור איכות חייהם של מטופלים. השקענו ביצירת איזון בין פרזנטציה טכנולוגית מתקדמת לבין רגש וחזון.

יצירת תמונות מותאמות אישית בבינה מלאכותית

מעבדה עתידנית לייצור איברים באמצעות בינה מלאכותית: חזון גרפי.
יצירת "קופסאת איברים" להמחשת קונספט של הדפסת איברים בתלת מימד ונגישות עבור איברים שונים. שימוש רפואי עתידי

עוד בתיק העבודות

Pagaya

עיצוב גרפי לחברת סטארט אפ פיננסי. לאחר מחקר החלטנו לבנות שפה גרפית נקייה וברורה שתשקף את היתרון הטכנולוגי של החברה ואת תרומתו של כל אחד מהשותפים בחברה. עיצבנו לוגו באווירה חדשנית וטכנולוגית – המשולש היציב מסמל את החתירה המתמדת להצלחה וכל צלע בו משקפת את אחד השותפים.

לצפייה בעיצוב המלא >